Ons aanbod

Het aanbod van Bloemenstad is een tweedelig leuk. De jaarwerking en de zomerwerking. Tijdens de jaarwerking organiseert Bloemenstad weekends en activiteiten. Tijdens de zomerwerking spitsen ons meer toe op kampen en vakanties. We vernieuwen ons aanbod geregeld zodat we nog meer mensen een fantastische tijd kunnen geven.

Weekends en activiteiten

Hier komt een ondertitel

Doorheen het jaar organiseren de vrijwilligers van Bloemenstad verschillende weekends activiteiten voor de gasten. Hier kan je aan greep uit activiteiten aanbod vinden.

Kampen

Hier komt een ondertitel

De kampen gaan door tijdens de zomer en worden georganiseerd voor onze minderjarige gasten. Tijdens een meerdaags kamp kunnen ze hun energie kwijt met leeftijdsgenoten. Achteraf kan er moe maar voldoen terug geblikt worden op een ongelooflijk leuke tijd.

Vakanties

Ondertitel

De vakanties worden ook in de zomer georganiseerd en zijn er voor de meerderjarige gasten. De focus bij een vakantie ligt op ontspanning en rust.

Pleinwerking

Plein-werking

Ondertitel

Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag kunnen kinderen en jongeren van Nieuw Gent terecht op het terrein van Bloemenstad om stoom af te laten. Onder begeleiding van vrijwilligers beleven ze een toffe namiddag of avond en werken ze samen aan leuke activiteiten of projecten.

Huiswerk-begeleiding

Ondertitel

Tijdens de pleinwerking is er voor de kinderen ook de mogelijkheid om hun huiswerk te maken. Onder begeleiding van een vrijwilliger krijgen ze ruim de tijd om al hun vragen af te vuren. De vrijwilligers die het huiswerkbegeleidingsmoment ondersteunen hebben daar een specifieke vorming voor gevolgd.

Hier komt een quote!