Paaskamp

 

 

 

 

 

 

 

Paaskamp 2019

 

Kan jij niet wachten tot de zomerkampen van start gaan? We stellen je geduld niet langer op de proef en nodigen je graag uit om mee te gaan op paaskamp! Sinds enkele jaren organiseert Bloemenstad tijdens de eerste week van de paasvakantie een kamp voor uitsluitend kinderen en jongeren. Het kamp gaat door in Maria-Aalter, op ons vertrouwde domein Menas. We gaan van start op zondag 7 april om 14 uur en sluiten samen gezellig af op zondag 14 april om 14 uur

Op zondag ontmoeten alle monitoren elkaar om de volledige week voor te bereiden. De pedagogische fiches worden bekeken, de activiteiten worden op punt gezet en er is voldoende tijd over om elkaar alvast te leren kennen. Vol enthousiasme komen op maandag de gasten aan met de bus voor een week vol plezier en vertier! De moniploegen bedenken de zotste activiteiten om de gasten een hele week te entertainen. 

In Maria-Aalter bestaat de mogelijkheid om per twee of individueel op een slaapkamer te liggen. Er zijn verschillende themalokalen waar er activiteiten kunnen doorgaan. De keukenploeg zorgt voor lekker eten en de afwas en de nachtwacht houdt 's nachts een oogje in het zeil, zodat jullie voldoende kunnen rusten om de dag erna er weer volop tegenaan te gaan! De monitorenploeg word verdeeld in verschillende groepen. Elke groep heeft een hoofdmoni die verantwoordelijk is voor de groep. Overkoepelend is er op dit kamp een secretariaat van drie ervaren vrijwilligers die instaan voor de coördinatie van het kamp. Eén persoon op het secretariaat is de kampverantwoordelijke. Op die manier is er altijd wel iemand bij wie je terechtkan. 

 

Praktische info

  • Waar? Domein Menas, Blekkervijverstraat 20, Maria-Aalter. Makkelijk te bereiken met de auto of met de trein!
  • Wanneer?  Zondag 7 april - 14 april 2019
  • Kostprijs? Voor monitoren is dit kamp volledig gratis. Jullie overnachtingen + eten/drinken worden dus volledig betaald door Bloemenstad. 
  • Secretariaat? Nick, Evelien en Maxine. Zij hebben er alvast superveel zin in! :)

 

En zoals steeds luidt onze slogan.. Niet twijfelen, doen! ;) 

Hieronder kan je aanduiden bij welke groep je het liefste zou staan. We vragen om een top 3 op te maken. We proberen bij de indeling van de monitoren hier rekening mee te houden, maar hou wel in je achterhoofd dat we een evenwichtige moniverdeling voorop stellen. We kunnen je dus niet 100 % beloven dat je sowieso bij een groep uit je top 3 zal staan.

Maakt het je niet uit bij welke groep je staat? Duid dan aan 'geen voorkeur'.

Wil je wat meer info over wat A2, B1, B2, B3, C1 en C2 betekenen? Lees dan eerst hier meer over de groepen!