MOVE-weekend

 

 

 

 

 

 

 

MOVE-weekend 1 - 3 februari

Zin in een move-weekend te Vurste?

 

Waarom moet je zeker mee gaan op Move-weekend?

Awel, omwille van de volgende redenen! Op move-weekend ga je naar de voorziening in Vurste. We bieden de gasten in de voorziening tal van leuke activiteiten aan. Zo kunnen gasten die niet mee kunnen op kampen ook eens genieten van ons gezelschap! Sommige gasten voelen zich ook gewoon meer op hun gemak in hun vertrouwde omgeving. Natuurlijk zien we op move vooral gasten die wel mee gaan op kamp, en gewoon ons gezelschap in de voorziening kei fijn vinden! Aangezien de gasten ter plekke blijven en ze dus ook daar verzorgd worden, heb je echt tijd om te focussen op gasten leren kennen en kan je super toffe activiteiten voor hen voorzien. ’s Avonds maken we het dan gezellig met de moni’s.

Het MOVE-weekend vindt plaats van 1 februari tot 3 februari. We vertrekken vrijdag rond 17 uur en zijn zondag terug rond 18u30. We spreken voor het verstrek af aan het station van Gent-Sint-Pieters.


Het MOVE-weekend is niet zomaar een MOVE-weekend… Het thema van het weekend is “zintuigen”! Als je mee gaat, zal je wel zien, horen en voelen wat we gaan doen

 

Groetjes

Linde

 

Schrijf je hier in!