EXPERT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EXPERT

Naar jaarlijkse traditie organiseert Bloemenstad ook dit jaar een verdiepend weekend voor ervaren monitoren. Wij bieden aan: boeiende vormingen, verbindende teambuildingsspelen en genoeg tijd en ruimte om met je medemonitoren te ontspannen en bij te babbelen. Kortom: een 'vree wijs' weekend met voor ieder wat wils! 

Net zoals vorig jaar trekken we naar het westen van het land, namelijk naar de zee. Deze keer slapen we niet in een slaapzaal, maar gaan we het avontuur tegemoet. We logeren namelijk in een echte boot, waar de slaapzalen vervangen werden door kajuiten. Voor de minder avontuurlijke types is er ook de mogelijkheid om in een slaapzaal te slapen. Ook gaat er opnieuw een keukenploeg mee die ongetwijfeld opnieuw de lekkerste maaltijden uit hun mouw zullen toveren.

 

Praktische informatie

  • Voor wie? Dit weekend staat enkel open voor ervaren monitoren. Dit betekent dat je minimum 1 week kamp achter de rug hebt. Secretariaatsmedewerkers, hoofdmonitoren en kampverantwoordelijken ook zeker welkom!
  • Waar? Het Kraaienest en Karel Cogge. Deze locatie kan je terugvinden in de Brugsevaart 50, te Nieuwpoort. Wie al te nieuwsgierig is, kan via deze link al eens een kijkje nemen naar de locatie. 
  • Wanneer? Op vrijdagavond 26 april tussen 19u00 en 20u00 ben je welkom in ons schip en we wuiven je graag vaarwel op zondagvoormiddag 28 april om 11 uur. 
  • Kostprijs? Dit weekend word je gratis en voor niets aangeboden door Bloemenstad. Dit omdat we het erg belangrijk vinden dat monitoren stevig gevormd de kampweken tegemoet gaan. Enkel je vervoer heen- en terug dien je zelf te regelen en te bekostigen. 
  • Wat neem ik mee? Onderlaken, kussensloop en slaapzak en natuurlijk een flinke portie goesting!
  • Eindverantwoordelijke: Nick De Vrieze

 

  • Wat staat er op het programma?
Vrijdagavond      19u-20u      Onthaal met hapje & drankje + mogelijkheid tot avondmaal
      Na 20u

     Avontuurlijke teambuildingsactiviteit op het strand

Zaterdag Voormiddag

     Keuze uit twee boeiende vormingen

    Namiddag

     Interactieve brainstorm rond toekomstige zomerplannen Bloemenstad. De planning voor zomer 2019 ligt helemaal vast. Maar wat met zomer           2020/2021…? Wij zijn enorm benieuwd naar jullie ervaring en insteek rond dit thema!

      Avond      Quiz met doe-opdrachten (Astrid & Ayko)
         Gezellige BBQ
         Strandwandeling + gezellig iets drinken
Zondag Voormiddag

     Opruimen, elkaar vaarwel wuiven en afsluiten van een fantastisch vormingsweekend!

 

Wij zien jou heel graag dan terug! :)