Tentenkamp B

 

 

 

Tentenkamp B     12/08 - 17/08


Het tentenkamp B is er voor de échte avonturiers onder jullie. Heb je altijd al eens een survival willen meedoen, ben je zot van Expeditie Robinson en hou je van het avontuur? Dan is het tentenkamp helemaal iets voor jou! 

De monitoren begeleiden de deelnemers tijdens het kamp. Ze zorgen voor een variatie aan activiteiten, zorgen voor voldoende begeleiding en nabijheid en dragen zorg voor het wel en wee van de jongeren. Binnen de moniploeg worden verschillende verantwoordelijkheden verdeeld. Zo is er iemand verantwoordelijk voor de keuken en draagt één persoon als kampverantwoordelijke de eindverantwoordelijkheid en is aanspreekpunt voor de voorziening.

Op basis van de pedagogische fiches wordt een gevarieerd en evenwichtig kampschema in elkaar gestoken. We proberen zoveel mogelijk onze activiteiten af te stemmen op de leefwereld, mogelijkheden en noden van de deelnemers. Al dan niet individueel of in (kleine) groep. Van een dropping, tot een knutselactiviteit of een strategisch Cluedospel. Alles is mogelijk op tentenkamp!

 


Praktische info


Waar? Bestemming nog onbekend
Start? Maandag 12 augustus om 11u
Einde? Zaterdag 17 augustus om 14 uur
Wat breng je mee? Slaapzak, slaapmatje, kussen
Kostprijs? 200 euro per deelnemer. Voor deelnemers met beperkte financiële mogelijkheden, kan de voorziening een aanvraag indienen bij Bloemenstad om aanspraak te maken op het sociaal tarief. De aanvraag sociaal tarief kan aangevraagd worden via info@bloemenstad.be. (zie kampbrochure)
Vervoer? De voorziening is zelf verantwoordelijk voor het vervoer van en naar het kamp. Bloemenstad is niet verantwoordelijk voor het vervoer van individueel materiaal van en naar de kampplaats.
Annulatie? Gelieve op voorhand goed af te stemmen met alle betrokkenen en dan pas in te schrijven via de website. Annuleren is enkel mogelijk met 50% terugbetaling van het inschrijvingsgeld tot 2 weken voor de aanvang van het kamp. Uitzondering: met een doktersbriefje kan je tot de laatste dag annuleren met terugbetaling van 50% van het inschrijvingsgeld.

Aantal plaatsen per voorziening
OC Clara Fey: 5 plaatsen
MFC Sint-Jozef: 5 plaatsen

 

Info voorziening

Info deelnemer