Blog

Teambuilding 2018

Geschreven door Bloemenstad VZW (Blog) op Reageer als eerste

Ondertussen is het reeds de ZESDE keer dat we met z’n allen naar Opglabbeek rijden voor het jaarlijkse teambuildingweekend. Dit jaar zijn de weergoden ons goed gezind en trakteren ze ons op een zonnig weekend. Onze twee gasten van dit weekend zijn dit warme weer echter niet gewoon, want dit jaar mogen we niemand minder ontvangen dan de sint en de kerstman!

Op vrijdag bereiden we ons voor op de komst van de sint, inclusief het schrijven van een brief en het zetten van onze schoen. Want geen schoen, is geen snoep natuurlijk. Voor de liefhebbers kijken we ook samen naar een aflevering van Dag Sinterklaas, jeugdherinneringen komen naar boven :)

Wanneer iedereen op zaterdag opstaat is de Sint al langsgeweest met allerlei lekkers, om even later ook nog eens in het echt op bezoek te komen, samen met zijn 2 pieten. Sommige monitoren worden op de rooster gelegd en moeten bij de Sint op schoot.

Nadien is het tijd voor het serieuze werk: de opstartvergadering van het werkjaar. De agenda wordt vastgelegd en er zijn weer tal van leuke activiteiten en weekends om naar uit te kijken!

Het goede weer laat ons toe ook even buiten in de zon te genieten, voor we ons klaarmaken om met z’n allen te gaan lasershooten! We starten in het bos en gaan nadien naar het dorpscentrum, om te eindigen in een winkel. Plezier gegarandeerd!

’s Avonds vieren we met z’n allen kerstmis, inclusief kerstpakjes van monitoren voor monitoren. Er werd vanalles uitgedeeld: een Didl-tas, een sleutelhanger, … Om het weekend in stijl en naar jaarlijkse traditie af te sluiten, is er ook nog een feestje gepland, uiteraard :)

Reageer