Blog

Hoofdkamp week 4!

Geschreven door Bloemenstad VZW op Reageer als eerste

 

Maandag

Onder de stralende zon kwamen om 11 uur onze gasten aan op kamp. Twintig enthousiaste monitoren stonden met open armen klaar om ze te ontvangen en zijn vastberaden om er een onvergetelijke week van te maken.

Alle groepen gingen meteen van start en haalden de meest originele activiteiten uit de kast. Zo ging D1 al onmiddellijk op uitstap naar de Brielmeersen. Ze genoten samen van een hapje en drankje, vleugje muziek en de stralende zon en maakten er zo een meer dan geslaagde eerste uitstap van! F2 toonde zich van hun meest creatieve kant en knutselden samen rond het thema van prinsen en prinsessen. D3 besloot om onmiddellijk de benen te gaan strekken en maakte een boswandeling. Daarna konden ze uitrusten en even op adem komen op het luchtkussen. G1 werd dan weer uitgenodigd om deel te nemen aan een speciale eucharistieviering. Iedereen kreeg de kans om zijn grootse zonden op te biechten...

 

Dinsdag

Na een rustige eerste nacht is iedereen weer klaar om aan een nieuwe dag vol activiteiten te beginnen. Er wordt geknutseld door D3, wat meer dan prachtige resultaten oplevert. D1 ging op uitstap naar de blaarmeersen en zocht daar af en toe de schaduw op om wat af te koelen. G1 organiseerde een grootse bingo, waar iedereen een individuele prijs kon winnen. BINGO! Daarnaast besloot F2 de verfrissing op te zoeken en elkaar uit te dagen voor een groots watergevecht!

 

Woensdag

De weergoden zijn ons opnieuw goedgezind en voorzien ook vandaag prachtig weer. F2 maakt hier ten volle gebruik van en gaan op daguitstap naar zee. Ze gaan even pootjebaden en genieten van een lekker portie frietjes! G1ging met enkele gasten zwemmen, de rest van de groep trok er op uit om boodschappen te doen op de lokale markt. Ook D1 zocht de verfrissing van het zwembad op. D3 besloot om de handen uit de mouwen te steken en hun kooktalenten te bundelen om een heerlijke taart te maken!

Reageer