Blog

F- estival weekend!

Geschreven door Bloemenstad VZW (Blog) op Reageer als eerste

Op Festival met F!


Na weken in spanning afwachten was het eindelijk zover; het F-estival weekend! Het grootste feestje van dit jaar. We kwamen aan op onze prachtige locatie in Mont-de-l’enclus en begonnen met de versiering van onze feestzaal, alles werd klaargezet. We gingen op tijd slapen want de volgende dag kwam het f-estival eraan!


Op zaterdag begonnen we na een stevig ontbijt met de muzikale bingo! Alle vlaamse klassiekers werden gedraaid, en er hadden er velen prijs. Daarna begon er een heuse jam-sessie. Met de spots op ons gezicht en veel live-instrumenten amuseerden we ons rot!

 


 

’s Middags was het tijd voor spaghettiiiii!!! Na dat lekker smullen en eventjes te rusten gingen we op zoektocht. We moesten namelijk de tickets voor f-estival nog vinden! We hadden veel geluk met het weer en konden nog even genieten van de zon die duidelijk goedgezind was.


Toen begon de F-estival avond! Lekker dansen, leuke klassiekers, en ons helemaal uitleven op de muziek stond centraal. Moe maar voldaan kropen we dan ook ons bedje in.
Op zondag was het bijna gedaan, maar gelukkig stond er nog iets leuks op het programma: ons eigen foodtruck-festival! Hotdogs, popcorn, chipjes, frisdrank... even lekker snoepen om dit leuke weekend af te sluiten.


Dan was het jammergenoeg al tijd om afscheid te nemen, maar we zijn zeker dat er een leuke opvolger zal komen van F-estival!


Reageer