Outdoorkamp

 

 

 

 

 

 

Outdoorkamp

Dit themakamp in de Ardennen is er voor jongeren die graag eens iets nieuw ontdekken en houden van avontuurlijke activiteiten. We voorzien 12 plaatsen voor jongeren van B2 en B3.


Er zijn voldoende monitoren mee die de gepaste nabijheid, structuur en grenzen aangeven. Ze begeleiden de activiteiten die gaan van een sluipspel, kajakken, survivalparcours tot een gezellige BBQ voorbereiden. Er zijn veel outdoor-activiteiten, maar slapen doen we wel binnen. Hopelijk is het mooi weer en kunnen we buiten op het terras ontbijten… Of samen na het middageten zonnebaden in de tuin. Wie weet kunnen we ook wel een kampvuur bouwen en een heuse kampvuuravond met marshmallows en gitaarmuziek op poten zetten.
We hebben een gezellig en ruim vakantiehuis geboekt in de Ardennen (Waimes). Er zijn verschillende slaapkamers per 2 of per 4. Voldoende douches en toiletten, een gezellige eetkamer, living, tuin en terras. Zo kan men optimaal genieten en tot rust komen na de spannende activiteiten!


We leven 5 dagen samen en zorgen dan ook ieder om beurt dat er een lekkere maaltijd op tafel komt of dat de tafel afgeruimd wordt. De deelnemers helpen de monitoren en keukenverantwoordelijke mee bij naar de winkel gaan, koken en de afwas.

 

 

Aantal plaatsen per voorziening

MFC Sint-Jozef: 12 plaatsen

 

Praktische info

  • Locatie: Waimes (Vakantiehuis l’ Entre Amis Rue de la Gare  83 – 4950 Waimes)
  • Periode: Maandag 13/08 (10u) tot vrijdag 17/08/2018 (15u)
  • Groep: B2 en B3
  • Totaal aantal deelnemers: 12
  • Thema: Outdoor en adventure
  • Omschrijving: De deelnemers beleven met hun groep een ontspannend zomerkamp met activiteiten op maat van de groep.
  • Vervoer: De voorziening organiseert het busvervoer van en naar Waimes.

 

Inschrijven deelnemers

Hieronder kan je per deelnemer alle nodige informatie aan Bloemenstad bezorgen en per deelnemer je inschrijving verzenden. We vragen eerst goed af te stemmen met alle betrokkenen vooraleer over te gaan naar de inschrijving en de deadlines te respecteren. We volgen de afspraken uit het inschrijfbeleid (zie brochure kampen 2018).

 

Info voorziening

Info deelnemer