Themadag 2018

 

Een dag vol: Bloemenstadenergie, moni's terug zien, de hoofden bij elkaar zitten, samen nadenken over Bloemenstad, genieten van een zalige winter-BBQ en een topavond beleven!

 

Hey enthousiaste Bloemenstad’er!


Zaterdag 17 februari 2018 is het zo ver: de eerste themadag van het jaar! Wat mag je deze dag verwachten? We hebben heel wat voor je in petto...

We gaan van start in de namiddag:
Van 12u30 tot 14u vergaderen de werkgroepen. We doen dit gezellig samen en gaan dus niet eerst een uurtje met enkel werkgroep minderjarigen of enkel werkgroep meerderjarigen vergaderen, maar we komen samen en zorgen voor een snelle en vlotte samenwerking tussen beide werkgroepen! :D De vergadering is er enkel voor leden van werkgroep minderjarigen en/of meerderjarigen.


Van 14u tot 17u is het themadag. We kunnen nog niet verklappen wat jullie daarvan mogen verwachten, maar zoals altijd krijg je hier de kans om met je medemoni’s te brainstormen over het doen en laten van Bloemenstad. Je komt ook al wat meer te weten over komende activiteiten en de zomerkampen en -vakanties.


Na de themadag zorgen de werkgroepvoorzitters vanaf 17u voor een zalige winterbarbecue voor alle vrijwilligers. We maken er een gezellige boel van waarbij jullie kunnen genieten van een drankje, heerlijke BBQ, wintersfeer en muziek. Bloemenstad zorgt voor het drinken en de groentjes, maar je neemt zelf je vlees(-vervanger) mee voor op de barbecue! Je kan dit bij aankomst op de themadag in de frigo stoppen.

We hebben trouwens nog een leuke verassing voor jullie: zowel de vergadering als de themadag als de winterbarbecue vinden plaats in MFC Sint-Jozef in Gent, en achteraf kan je eventueel blijven overnachten in Gent. Zo hoef je niet meer met de laatste trein terug naar huis. Wel breng je dan zelf je matje, slaapzak, tandenborstel en teddybeer mee.

Hopelijk tot dan!

 

Praktische info

  • Zaterdag 17 februari 2018
  • MFC Sint-Jozef in Gent (Ebergiste De Deynestraat 1 - 9000 Gent)
  • Leden van werkgroepen welkom vanaf 12u30. De rest welkom vanaf 14u.
  • Overnachting nadien is mogelijk (breng je slaapzak en matje mee!)
  • Winter-BBQ: breng zelf een stukje vlees of iets anders mee voor op de BBQ. Je kan dit in de frigo leggen wanneer je aankomt. Drinken en groentjes worden voorzien door Bloemenstad
  • Deadline inschrijven via de website: 12 februari!

 

 

 

Schrijf je nu in!

Een paar leuke kiekjes van de themadag vorig jaar...