Route Du Fleur + startweekend

 

 

 

 

 

 

 

 

Route Du Fleur + Startweekend

 

Na het grote succes van vorig jaar, organiseren we opnieuw Route Du Fleur: een heuse liftwedstrijd waarbij verschillende groepjes strijden om de overwinning met als aankomst het kampgebouw in Maria-Aalter. Met deze liftwedstrijd wordt het startschot gegeven van zomer 2018 met aansluitend ons startweekend waarbij de eerste voorbereidingen voor de zomer worden ingezet.

Tijdens de liftwedstrijd slapen jullie op woensdagavond en donderdagavond op een locatie die op voorhand voor jullie uitgezocht is, maar we houden deze slaapplaatsen nog even als verrassing. Op vrijdag komen de deelnemers van Route Du Fleur aan in Maria-Aalter en worden ze verenigd met de deelnemers van het startweekend. Allemaal samen zetten we dan samen de zomer in met een weekend vol voorbereiding en ontspanning. Tijdens het weekend slapen we in Domein Menas, te Maria-Aalter.

Heb je zin om met je groep vrienden samen een uitdaging aan te gaan? Zie je het wel zitten om samen met je Bloemenstadvrienden te BBQ'en op vrijdagavond en rond het kampvuur te chillen? Wil je de start van de zomer zeker niet missen? Weet je het eerste weekend van de zomervakantie nog niet wat te doen? Kom dan zeker af! 

 

Praktische info

- Start Route Du Fleur? 27 juni om 21 uur op locatie X (verdere info wordt nog doorgegeven)

- Aankomst Route Du Fleur: 29 juni in Maria - Aalter (met aansluitende BBQ)

- Locatie: Doorheen het hele land. Voor ons geweten, voor jullie een grote verrassing! 

- Voor wie: Alle monitoren van Bloemenstad die 'goesting' hebben om samen de zomer in te zetten!

- Kostprijs: Vrijwilligers van Bloemenstad hoeven geen inschrijvingsgeld te betalen om deel te nemen aan Route Du Fleur/startweekend. Bloemenstad voorziet de volledige organisatie van de activiteit (voorbereiding activiteit, voeding, drinken, begeleiding en overnachtingen).

- Veiligheid onderweg: De organisatie besteedt tijdens deze tweedaagse extra aandacht aan veiligheid. Er zullen ook duidelijk afspraken gemaakt worden. Wil je graag wat meer info hierover? Laat ons zeker iets weten.

 

- Start Startweekend: 29 juni om 19 uur 

- Einde Startweekend: 1 juli om 12 uur

- Locatie: domein Menas, Maria-Aalter, gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer

- Voor wie: Alle monitoren die 'goesting' hebben om het eerste weekend van de zomervakantie samen te beleven en de eerste voorbereidingen van de kampen samen op te zetten!

 

Mis deze fantastische start van zomer 2018 niet en schrijf je hieronder in!

 

 

Wanneer je je inschrijft voor Route Du Fleur: