Reis rond de wereld met C

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reis rond de wereld (30/07 - 04/08)


Ook voor de kinderen en jongeren van C1 en C2 zet Bloemenstad een bijzonder themakamp op poten. Alle activiteiten en inkleding staan in het teken van een reis rond de wereld: van een bezoek aan de Eskimo’s op de Noordpool tot een avontuurlijke tocht door de jungle in Zuid-Amerika tot met stokjes eten in China! Gegarandeerd plezier en ontspanning!

Het kamp gaat door in een kamphuis op het domein De Hoge Rielen in Kasterlee. Een kleine groep van 8 kinderen en jongeren van groep C1 en C2 kunnen deelnemen.

7 monitoren staan paraat om de deelnemers een fijn kamp te bezorgen. 1 persoon is de kampverantwoordelijke en staat in contact met de voorziening. Er zullen 2 keukenvrijwilligers aansluiten zodat de moni’s en deelnemers zorgeloos kunnen genieten van een lekkere maaltijd en vooral kunnen genieten en spelen. ’s Nachts houdt een wakende nachtwacht een oogje in het zeil.

 

Praktische info

Locatie: De Hoge Rielen (Molenstraat 62 – 2460 Kasterlee)
Periode: Maandag 30/07 (14u) tot zaterdag 04/08/2018 (15u)
Groep: C1 en C2
Totaal aantal deelnemers: 8
Thema: Reis rond de wereld
Omschrijving: De deelnemers beleven met hun groep een ontspannend zomerkamp met activiteiten op maat van de groep.
Vervoer: De voorziening organiseert zelf het busvervoer van en naar Kasterlee.

 

Interesse? Schrijf je dan hieronder in en beleef de tijd van je leven! Voor meer algemene info rond de kampen en inschrijven, klik op deze link: http://bloemenstad.be/kampen-en-vakanties/zomer.

 

    

    

Voor je verder gaat, hebben we nog een aantal belangrijke richtlijnen. Schrijf je enkel in wanneer je hieraan voldoet!

Neem gerust je tijd om je zomerplanning te bekijken. De eerste deadline om in te schrijven loopt tot woensdag 25 april. Hierna kijken we welke weken we moeten sluiten en volzet zitten. De weken die nog niet compleet zijn, worden dan opnieuw opengesteld met een nieuwe deadline.

  

Enkel wanneer je met bovenstaande stellingen akkoord gaat, kan je je officieel inschrijven voor deze vakantieweek.