Paaskamp 2018

 

Paaskamp dat is... Een voorsmaakje van de zomerkampen, op en top genieten samen met de gasten, de kampsfeer opsnuiven, je ontzettend uitleven en amuseren, ... Gewoonweg een fantastische week beleven met Bloemenstad!

 

Wat & hoe?

  • Kamplocatie: domein Menas (Blekkervijverstraat 20 - 9980 Maria-Aalter)
  • Start voor moni's op zondag 1 april 2018 om 14u. De deelnemers komen de dag erna aan in de voormiddag. Zo heb je samen met de moni's voldoende tijd om alles volledig voor te bereiden en een knotsgek kampschema in elkaar te boxen!
  • Eind voor moni's op zaterdag 7 april 2018 in de voormiddag. De deelnemers vertrekken al op vrijdag, erna poetsen de moni's samen het gebouw en daarna is er tijd voor ontspanning op een gezellige avond met enkel de moni's.
  • Verschillende kampgroepen kinderen en jongeren (van A2 tot C2). Lees hier meer over de verschillende groepen.
  • Iedere groep heeft een vaste moniploeg die hen de hele kampweek begeleid. Per groep is er één persoon aanspreekpunt (hoofdmoni). Bij deze persoon kan je als nieuwe moni zeker terecht met al je vragen!
  • Het kamp wordt gecoördineerd door 3 ervaren personen op het secretariaat. Voor het paaskamp zijn dat Nick De Vrieze, Astrid Vander Plaetse en Ayko Bral.
  • Een keukenploeg zorgt voor een lekker kampmenu en 's nachts houdt een wakende nachtwacht een oogje in het zeil.

 

Voor wie?

Iedereen die zin heeft om zich te engageren als moni kan inschrijven. Ook als je net de basisvorming gevolgd hebt in de kerstvakantie, kan je inschrijven om eerste keer mee te gaan als moni. Een ongelooflijk boeiende (en toffe!) ervaring gegarandeerd.

 

Kostprijs?

Monitoren gaan gratis mee op kamp.

 

Hoe inschrijven?

Inschrijven doe je door onderstaand invulformulier in te vullen en op 'verstuur' te klikken. Je kan je top 3 qua groep doorgeven.Hou in je achterhoofd dat het niet vanzelfsprekend is je keuze te garanderen. We proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden, maar zetten nog steeds een evenwichtige moniploeg voorop. Zie je een bepaalde groep écht niet zitten, laat dit dan zeker weten!

Vanaf maandag 18/12 tot vrijdag 22/12 openen we de inschrijvingen. We zijn op zoek naar ongeveer 20 enthousiaste moni's om er een geslaagde kampweek van de te maken! 

Rond februari laten we je weten of je al dan niet mee kan op paaskamp. Vanaf dan kan je het paaskamp definitief reserveren in je agenda!

 

Schrijf hier je in!

 

Hieronder kan je aanduiden bij welke groep je het liefste zou staan. We vragen om een top 3 op te maken. We proberen bij de indeling van de monitoren hier rekening mee te houden, maar hou wel in je achterhoofd dat we een evenwichtige moniverdeling voorop stellen. We kunnen je dus niet 100 % beloven dat je sowieso bij een groep uit je top 3 zal staan.

Maakt het je niet uit bij welke groep je staat? Duid dan aan 'geen voorkeur'.

Wil je wat meer info over wat A2, B1, B2, B3, C1 en C2 betekenen? Lees dan eerst hier meer over de groepen!