Op Zwier in Zeeland met E

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op zwier in Zeeland! (23/07 - 27/07/2018)

Voor de volwassenen van E die zin hebben om eens iets nieuw te ontdekken, organiseren we een ontspannende vakantie aan zee in Nederland. We hebben een comfortabel en ruim vakantiehuis gehuurd op vakantiepark Roompot in Domburg. Er zijn verschillende slaapkamers per 2 en per 4, voldoende toiletten en douches, een toffe living en keuken en een zalig terras en rustgevende tuin. Domburg ligt in de provincie Zeeland in Nederland. Ons vakantiehuis ligt op wandelafstand van het gezellige centrum van Domburg én vlakbij het strand! De ultieme vakantielocatie waar we op en top genieten!

Een moniploeg van 7 monitoren staan paraat om de deelnemers een ontspannende vakantie te bezorgen. Eén persoon is kampverantwoordelijke. Iedere nacht wordt telkens een monitor aangesteld als slapende nachtwacht. Zo is er ’s nachts ook iemand die de deelnemers kan helpen of gerust stellen. We genieten 4 dagen samen van de gezelligheid op het vakantiepark én in Domburg en aan zee.

We voorzien heel wat keuze-activiteiten zodat iedereen van dag tot dag zelf kan kiezen waar hij zin in heeft. Op het vakantiepark zijn er allerlei faciliteiten waar we dagelijks gebruik van kunnen maken. Deelnemers die graag gaan zwemmen krijgen de kans om zelfs iedere dag samen met een paar moni’s een duik te nemen in het subtropisch zwembad! Of in het bubbelbad zitten, dat mag ook natuurlijk! We kunnen samen mini-golfen, pizza maken, bowlen, een feest voorbereiden, een BBQ organiseren, een talentenshow in elkaar steken, een kunstwerk maken met schelpen, …Maar we gaan zeker en vast ook op ontdekking buiten het vakantiepark. Een deugddoende strandwandeling, op ’t gemak iets gaan drinken op een terrasje in Domburg, gaan kijken naar de winkeltjes in Domburg, fietsen met een grote go-cart, een ijsje gaan eten, genieten van een pick-nick op het strand, zwemmen in zee, … Voor ieder wat wils!

 

Praktische info

Locatie: Vakantiepark Roompt (Buitenhof Domburg) in Zeeland (Nederland)
Periode: Maandag 23/07 (10u) tot vrijdag 27/07/2018 (18u)
Groep: E

Interesse? Schrijf je dan hieronder in en beleef de tijd van je leven! Voor meer algemene info rond de kampen en inschrijven, klik op deze link: http://bloemenstad.be/kampen-en-vakanties/zomer.

               

                   

Voor je verder gaat, hebben we nog een aantal belangrijke richtlijnen. Schrijf je enkel in wanneer je hieraan voldoet!

Neem gerust je tijd om je zomerplanning te bekijken. De eerste deadline om in te schrijven loopt tot woensdag 25 april. Hierna kijken we welke weken we moeten sluiten en volzet zitten. De weken die nog niet compleet zijn, worden dan opnieuw opengesteld met een nieuwe deadline.

          

Enkel wanneer je met bovenstaande stellingen akkoord gaat, kan je je officieel inschrijven voor deze vakantieweek.