MOVE - Ter Dreve

 

 

 

 

MOVE-week (Brugge)                           Ter Dreve


De zomer zit er ondertussen helemaal op, maar niet getreurd. Het nieuwe werkjaar van Bloemenstad schiet weldra uit de startblokken. Voor wie tijdens de herfstvakantie nog geen plannen heeft, organiseren wij naar jaarlijkse gewoonte MOVE =  MOnitoren op VErplaatsing. Dit betekent dat de deelnemers hun valiezen tijdens deze week niet moeten pakken, maar dat de monitoren een weekje verblijven in de voorziening zelf. Op die manier bereiken we ook de kinderen en jongeren voor wie het niet altijd mogelijk is om tijdens de zomerkampen een week op locatie te verblijven. Over het eten en slaapplaatsen moeten jullie je alvast geen zorgen maken, want dit wordt allemaal aangeboden door de voorziening zelf. De MOVE-week gaat door van maandag 29 oktober ('s morgens) tot vrijdag 2 november ('s avonds).

Elke dag wordt er een uitdagend activiteitenaanbod in elkaar gestoken voor de deelnemers. Op voorhand steekt het team monitoren het programma in elkaar en slagen ze erin om de gasten een fantastisch aanbod te bieden. De activiteiten kunnen gaan van piratenzoektochten, naar hoogteparcours tot creatieve knutselnamiddagen en uitdagende quizavonden. Voor wie nieuwsgierig is naar hoe zo'n MOVE-week er nu eigenlijk echt uitziet...Hieronder zie je enkele foto's van vorige jaren :) De deelnemers kunnen kiezen voor welke activiteiten ze zich inschrijven. Dit zorgt ervoor dat ze telkens 100% goesting hebben om aan jullie activiteit deel te nemen! 's Avonds is er tijd genoeg om met je monitorenploeg te ontspannen, aan teambuilding te doen of na te praten over de fantastische dag...

Let op! Er zijn dit jaar 2 MOVE-weken tijdens de herfstvakantie, 1 in MFC Sint-Jozef te Gent en 1 in Ter Dreve te Brugge. Dubbel checken wanneer je je inschrijft dus :)

 

Praktische info


Waar? Ter Dreve, Koning Albert 1-laan 188, 8200 Brugge

Wat? MOVE-week (=MOnitoren op VErplaatsing)

Wanneer? Van maandag 29 oktober tot vrijdag 2 november 2018

Kostprijs? Gratis. Enkel vervoer naar de voorziening moet je zelf voorzien.

Wat meenemen? Slaapmatje, slaapzak, kussen en vooral heel veel goesting!! :)

 

 

Niet twijfelen, inschrijven is de boodschap! :) Als jullie nog vragen hebben, aarzel niet om een mailtje te sturen naar info@bloemenstad.be!