Koffieklets

 

 

 

 

 

 

Koffieklets herfsteditie

'Creactiveren'

 

Bloemenstad organiseert opnieuw een koffieklets! Dit betekent een boeiende, leerrijke vormingsnamiddag met een stuk taart, een tas koffie en een flinke portie gezelligheid. 

Dit keer wordt een interessante vorming gegeven door iemand van 'De Aanstokerij', een organisatie die vormingen geeft door spelmethodieken toe te passen. Niet saai doceren dus, maar leuke, vernieuwende methodieken die je uitdagen mee te denken! Deze keer gaan we voor het onderwerp 'creactiveren'! Leer out-of-the-box te denken en de gekste, zotste activiteiten voor te bereiden waar de gasten nog jaren over zullen napraten!

 

Waar? Zaal Oost, MFC Sint-Jozef

Wanneer? Woensdagnamiddag 21 november, 14u - 17u

Voor wie? Iedereen die goesting heeft om een hele namiddag bij te leren en nieuwsgierig is naar nieuwe methodieken, creativiteit, activiteiten voorbereiden, enzoverder... Speciaal aanbevolen voor cursisten BAVO 2017 en mensen die meegaan op BAVO 2018. 

Wat kan ik verwachten?  - een flinke portie gezelligheid

                                            - een boeiende, gratis vorming gegeven door iemand van 'De Aanstokerij', een organisatie die vormingen geeft door spel. Niet saai doceren dus, maar leuke, vernieuwende methodieken die je uitdagen mee te denken!

                                            - een stukje taart en een tas koffie/thee tijdens de pauze

 

Inschrijven? Er zijn maximum 15 plaatsen voor deze vorming, dus aarzel niet en schrijf je snel in! :)

 

Welke vorming?

De vorming wordt dit keer extern gegeven, door een organisatie die al spelend vormingen geeft. De vorming zal gaan het creatief proces en hoe je creativiteit kan stimuleren via speelse tools.

- Hoe nieuwe idee├źn genereren en verder gaan dan de typische concepten bij de voorbereiding van een (spel)activiteit, cursus, kamp ...?

- Hoe kan je de creativiteit bij je medeleiding, cursisten en animatoren stimuleren en aanwakkeren?

- Wat is een creatief proces en hoe zet je dit in?

- Leer out-of-the-box te denken en de gekste, zotste activiteiten voor te bereiden waar de gasten nog jaren over zullen napraten!