Hoofdvakantie week 4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoofdvakantie week 4 (22 – 29/07/2018)


Hoofdvakantie week 4 gaat door op het vertrouwd domein in Maria-Aalter. Er zijn slaapkamers per twee of individueel, verschillende ruimtes waar allerlei activiteiten kunnen doorgaan, een groene en rustige omgeving op en rond het domein, voldoende toiletten en douches en een lift. Een keukenploeg zorgt voor lekker eten en de afwas en een wakende nachtopvoeder houdt ’s nachts een oogje in het zeil.
Er is een monitorenploeg die verdeeld wordt in verschillende groepen met ieder een hoofdmoni. Overkoepelend is er op deze vakantie een secretariaat van twee ervaren vrijwilligers die instaan voor de coördinatie van de vakantie (medicatie controleren, opvolgen nachtwacht, aansturen hoofdmonitoren, EHBO, contact met voorzieningen, overdracht voorziening bij afronden kamp, …). Eén persoon op het secretariaat is de kampverantwoordelijke.


Per groep wordt er op basis van de pedagogische fiches een gevarieerd activiteitenschema in elkaar gestoken. We proberen zoveel mogelijk onze activiteiten af te stemmen op de leefwereld, mogelijkheden en noden van de deelnemers. Al dan niet individueel of in (kleine) groep.

 

Locatie: Domein Menas (Blekkervijverstraat 20 Maria-Aalter)
Periode: Zondag 22/07 (14u) tot zondag 29/07/2018 
Groep: D1+2, D3, G2, F2
Totaal aantal deelnemers: 35
Thema: Verschillende thema’s per groep
Omschrijving: De deelnemers beleven met hun groep een ontspannende vakantie met activiteiten op maat van de groep.

 

Interesse? Schrijf je dan hieronder in en beleef de tijd van je leven! Voor meer algemene info rond de kampen en inschrijven, klik op deze link: http://bloemenstad.be/kampen-en-vakanties/zomer.

                             

                                        

Voor je verder gaat, hebben we nog een aantal belangrijke richtlijnen. Schrijf je enkel in wanneer je hieraan voldoet!

Neem gerust je tijd om je zomerplanning te bekijken. De eerste deadline om in te schrijven loopt tot woensdag 25 april. Hierna kijken we welke weken we moeten sluiten en volzet zitten. De weken die nog niet compleet zijn, worden dan opnieuw opengesteld met een nieuwe deadline.

                            

Enkel wanneer je met bovenstaande stellingen akkoord gaat, kan je je officieel inschrijven voor deze vakantieweek. Vul in onderstaande keuzemenu's jullie eerste en tweede voorkeur qua groep in. Je keuze van groep is steeds onder voorbehoud en kan altijd wijzigen.