Chill-out kamp

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Chill-out kamp (9/07 - 13/07/2018)

 

Bloemenstad organiseert voor de eerste keer een chill-out kamp. Alles kan, maar niets moet! :)

Van maandag tot donderdag gaan de deelnemers samen met jou naar Sunparks in de Kempense meren. Een tof domein met talrijke mogelijkheden: een subtropisch zwembad met wildwaterbaan en glijbanen, verschillende meren met zandstranden om te zonnen/bruinen/waterspelletjes te spelen en uitgestrekte bossen om te ravotten. De gasten krijgen steeds keuze tussen verschillende activiteiten: ontspannende/'chille'/relaxe en avontuurlijke, uitdagende activiteiten. Op die manier kunnen ze steeds kiezen om te 'chillen' of om iets actiefs te doen. 

Het vakantiehuisje dat we huren biedt alle comfort om met 6 deelnemers en 4 monitoren op vakantie te gaan. In dit kleine groepje doe je boodschappen, kook je en leef je de volledige week samen. We hebben een terras ter beschikking dat ideaal voorzien is om een BBQ op te organiseren of om elke dag buiten te eten onder de stralende zon. De ruime en comfortabele woonkamer biedt de mogelijkheid om gezelschapsspelletjes te spelen of even te bekomen van een drukke kampdag.

 

 

Praktische info

Locatie: Vertrek in MFC Sint-Jozef
Periode: Maandag 9 juli tot vrijdag 13 juli 2018
Vertrek: maandag in Gent omstreeks 10u
Terug: vrijdag in Gent omstreeks 20u
Locatie: Sunparks Kempense Meren
Groep: B2 en B3
Totaal aantal deelnemers: 6
Thema: Relaxe kampweek met ruimte voor keuzeactiviteiten
Omschrijving: De deelnemers beleven met een kleine groep een deugddoende kampweek met veel keuzeactiviteiten. We huren een vakantiehuisje in Sunparks Kempense meren. Van een subtropisch zwembad en een zandstrand tot een indoor speeltuin. Er is vanalles te beleven op dit domein.
Vervoer: We komen de gasten ophalen in de leefgroep en brengen hen op het einde van het kamp terug naar de leefgroep.

 

Interesse? Schrijf je dan hieronder in en beleef de tijd van je leven! Voor meer algemene info rond de kampen en inschrijven, klik op deze link: http://bloemenstad.be/kampen-en-vakanties/zomer.

                  

                   

Voor je verder gaat, hebben we nog een aantal belangrijke richtlijnen. Schrijf je enkel in wanneer je hieraan voldoet!

Neem gerust je tijd om je zomerplanning te bekijken. De eerste deadline om in te schrijven loopt tot woensdag 25 april. Hierna kijken we welke weken we moeten sluiten en volzet zitten. De weken die nog niet compleet zijn, worden dan opnieuw opengesteld met een nieuwe deadline.

                          

Enkel wanneer je met bovenstaande stellingen akkoord gaat, kan je je officieel inschrijven voor deze vakantieweek.