Infoavond ALL IN

 

Bloemenstad presenteert: Infoavond all in!

 

 Bloemenstad lanceert een nieuw inclusief project!

 

Met dit project willen we jongeren van MFC Sint-Jozef én uit de wijk Nieuw-Gent en daarbuiten de kans geven om deel te nemen aan laagdrempelige vrijetijdsactivteiten georganiseerd door Bloemenstad. We willen een ontspannings- en ontmoetingsplek creëren waar jongeren met en zonder beperking terecht kunnen voor hun vrijetijdsbesteding. Elke maand wordt minstens één activiteit voorzien waarbij jongeren tussen 15-21 jaar zich kunnen inschrijven en tenvolle kunnen genieten van de verschillende activiteiten op maat. Om dit project helemaal uit te doeken te doen en een eerste voorproefje van onze activiteiten op te vangen organiseren wij een 'infoavond all in'. Tijdens deze infoavond heeft iedereen de kans om dit project op zijn/ haar manier te leren kennen. Er wordt een hapje en drankje voorzien en er is ruimte om deel te nemen aan verschillende activiteiten. Daarnaast kan je je ook uitgebreid laten informeren over dit project en is er de mogelijkheid om je in te inschrijven voor volgende exclusieve activiteiten. Er is voor elk wat wils, dus kom zeker langs!

 

Locatie: Voor dit infomoment verwelkomen we jullie graag in het leebeekje op het domein van het MFC Sint Jozef. (Ebergiste De Deynestraat 2E)

Wie:  - Jongeren tussen 15-21 jaar uit het MFC

          - Jongeren tussen 15-21 jaar uit de brede buurt

          - Monitoren van bloemenstad

          - Opvoeders of geïntresseerden vanuit het MFC en de buurt

Iedereen is meer dan welkom. Heb je interesse in ons project of gewoon zin in een ontspannende avond, het kan allemaal. Voor ieder wat wils!

Wanneer: Deze infoavond gaat door op vrijdag 11 mei. We verwelkomen jullie graag vanaf 19 uur en ronden deze eerste activiteit af rond 21 uur.

Programma: 19u - 19u 30: welkomsmoment met een hapje en een drankje

                       19u 30 - 21 uur: verschillende standjes met mogelijkheid tot info en toffe activiteiten

 

 

Kom alles te weten over dit project en schrijf je hieronder in!

Heb je verder nog vragen of opmerkingen rond dit project, aarzel dan niet om ze te stellen en stuur een mailtje naar astrid.vanderplaetse@fracarita.org.

 

Tot dan!