Blog

Verwenvakantie E

Geschreven door Bloemenstad VZW op Al 1 reactie

Woensdag 19 juli

Hier zijn we dan!

Goed en wel aangekomen in de Ardennen in ons charmant chaletje. De zon schijnt hier op volle toeren, de waterflessen en zonnecrèmepullen zijn er al goed aan het doorgaan en wij genieten ten volle van het mooie weer.

We maakten al verschillende wandelingen in de omgeving waar we genoten van de bossen, kronkelende riviertjes en verschillende kerkjes. We speelden petanque in het gras en probeerden allen te winnen! Er kan natuurlijk maar 1 iemand de beste zijn, dus de jury hield de spelregels goed in de gaten.

Het is natuurlijk een verwenvakantie, dus we genieten zoveel mogelijk. We maakten voor onszelf al verse gezichtsmaskers met komkommer en avocado in. Onze voeten lieten we verwennen door in een voetbadje te plonzen. En af en toe mogen we lekker lang uitslapen.

We aten al rijst met kip, curry en ananas, fruitsatés en lasagne vanuit de oven. De refter is ingericht als een gezellig café waar we samenkomen om te eten, vogelpik te spelen, te kickeren, te kaarten en te tekenen/knutselen.

 

 

 

Tot de volgende wanneer we meer foto’s en verhalen hebben! :)

 

Vrijdag 21 juli

Dag allemaal! We zijn ondertussen twee dagen verder en hebben al een heleboel knotsgekke activiteiten en leuke momenten achter de rug. De weergoden zijn ons nog steeds goed gezind, we genieten van de rust hier en van de vriendschap die we van elkaar krijgen. 

We deden al relaxatieoefeningen, we kregen een heleboel ontspannende massages en hielden al een volledige fotoshoot. We maakten slingers voor het freepodium en versierden de hele ruimte. Op het podium kregen we goocheltrucs te zien, leuke dansjes, verkleedpartijen door de moni's en verschillende zangoptredens. Ook een terrasje kon natuurlijk niet ontbreken onder de parasol!

Op onderstaande foto's zie je ons petanque spelen op een idyllisch, rustig plekje dat we toevallig vonden. We maakten een ware Bloemenstadpizza met mozarella en provençaalse kruiden. (mmm, lekker!) En we trokken al een heleboel selfies om wat herinneringen over te houden aan de leuke kampweek! 

Veel groetjes vanuit de zomerse Ardennen en tot binnenkort! 

 

Reacties

Hilke

Hilke schreef

Heel veel plezier daar nog in de Ardennen! Genieten!

Groetjes Hilke

Reageer