Blog

Hoofdvakantie - week 1

Geschreven door Bloemenstad VZW op Reageer als eerste

Week 1

Zondag

Om 14uur de zondagnammidag waren al onze moni's aanwezig en aan het popelen om aan de eerste week bloemenstad van de zomer te beginnen. Als teambuilding speelden we het grote ei-spel. Het doel van het spel was zeer simpel, hun ei mocht niet breken. Zo staken de moni's hun ei tussen hun buik, in hun mond en speelden we samen met ons ei dikke Berta. Na een actief en vuil spel genoten we nog van een gezellige avond in het nieuw secretariaat.

Maandag

Maandag om 10uur stonden onze monitoren paraat om hun gasten te ontvangen. Vanaf het moment dat ze toegekomen waren, vlogen de monitoren er onmiddelijk in. Er werden verschillende activiteiten gehouden zoals die van F1. Zij hebben samen met hun gasten hun lokaal omgetoverd in een echt saloon. Zo klonken er ook vanuit het lokaal van G2 verschillende slagers en werd bij F2 hun wereldreis ingezet. In de groep van E werden er koningen en koniginnen verkozen die elk hun inbreng kregen in het weekschema. Het was een volle maar fijne dag.


Dinsdag

Dinsdagnamiddag ging F2 naar de kinderboerderij. Ze keken samen met de gasten naar de geitjes, de ezel, het paard... Daarna dronken ze samen met hun gasten een drankje op het mooie domein.

G2 toverde hun lokaal om in een echte sterrenkeuken. Ze maakten met hun gasten heerlijke fruitbrochetten. Daarna smulden ze samen al dit lekkers op.

Met een voldaan gevoel kropen de gasten hun bed in, hun batterijen opladen voor woensdag op daguitstap te vertrekken.
 

Woensdag

Woensdag was een drukke dag. 3 van de 4 groepen gingen op uitstap. Zo ging F2 naar de zee, E naar de markt en G2 naar Brugge. De gasten alsook de moni’s waren moe, maar hadden een fantastische dag achter de rug.
 

Donderdag

Donderdag werd opnieuw een fijne dag. Zo veranderde G2 hun lokaal in een echt wellness salon, waarin ze hun gasten volledig verwenden. F2 besloot om ook hun gasten te verwennen, maar dan met koekjes. Zo bakten ze met hun gasten overheerlijke koekjes en aten het daarna met heel veel smaak op.
 

Vrijdag

Vrijdag kwamen Wim en Frank onze gasten amuseren met een echt schlager optreden. Zo zongen ze samen met onze gasten de pannen van het dag.

 

 

 

Reageer